Cпілка археологів України

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Археологію продовжують піднімати на поверхню Симон Радченко і Дмитро Никоненко.

 

У новому записі Денис Бондаренко, член миколаївського осередку САУ, ділиться сміливими припущеннями і цікавими думками про власні дослідження у Вікторівці на хорі античної Ольвії.

Зольники, святилище, поселення, поховання, сліди вбивств та інших детективних історій давнини. Це притягує дорослих і дітей до розкопок. Їх радо приймає Денис, який і сам починав колись із археологічного гуртка. Їх раді бачити в  Миколаївському обласному Центрі патріотичного виховання, Малій академії наук України. Повага й увага до археологічної спадщини виховується і поширюється саме тут. Під час археологічних досліджень.

Ходіть в археологічні гуртки, як підсумовують у подкасті, та почуйте багато нового тут: https://www.youtube.com/watch?v=mbBlUr79cFQ

Пошук

Контакти

spilka.arch.ukraine@gmail.com
Ми в соцмережах

Поточний проєкт Спілки

Сплата членських внесків

Корпоративна карта Приватбанку для сплати внесків 4246 0010 6613 5355
Детальніше

Інтернет-ресурси

YouTube-канал "Світлотінь"
Проєкт, який популяризує історію України і світу та зосереджений здебільшого на XX столітті. На youtube-каналі проєкту Ви знайдете добірку відео про те, якою була Україна сто років тому. Досить часто розглядаються певні етнографічні цікавинки України. Також розглянуті важливі аспекти всесвітньої історії.

Історичний вебінар \ Historical Webinar
Канал презентує тематичні доповіді фахових істориків, конференції, огляд книжок та історичних фільмів, що висвітлюють, насамперед, різні періоди історії України, Польщі, РФ, інших держав Центральної та Східної Європи, питання українсько-польських, українсько-білоруських та українсько-російських взаємин.

Stratum plus
Архів журналу "Stratum plus".

Сайт "Историческая библиотека"
Великий обсяг літератури з археології в html-форматі.

WAS: Популярна історія
Цей ресурс створений для розвінчання міфів, що світом править містика, щось надприродне та паранормальне. Автори доводять, що історію роблять люди, котрі не завжди чинять правильно та логічно, а ми через віки намагаємося їх зрозуміти. Канал «WAS: Популярна історія» розповідає про маловідомі історії, яскравих персонажів, важливі події.

Архів випусків журналу «Археологія» (з 2008 р.)
на сайті Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського.

Ви знаходитесь тут: Новини Археологічні дослідження Археологія і діти