Cпілка археологів України

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

«Культурна спадщина — це наша зброя проти колоніальної залежності. Вона відділяє нас від "сосєдєй" в очах міжнародної спільноти. А закордонний паспорт — це власне наш транспарант публічної дипломатії, який бачать в аеропортах, поїздах, готелях по всьому світу» — каже кандидат історичних наук та заступник голови правління ВГО «Спілка археологів України» Юрій Пуголовок.

Упродовж 6 місяців команда проєкту “Паспорт твоєї ідентичності” розповідала цікаві факти про історію наших земель та намагалась зацікавити українців почати власне дослідження. Результатом проєкту стали 32 відео про об’єкти та артефакти зі сторінок закордонного паспорта громадянина України, промо-відео а також книжка-листівка.

Поширенню ініціативи сприяли сітілайти та метролайти в українських містах, різноманітні публікації в медіа, серія супутніх дописів. Всі матеріали, доступні для перегляду онлайн з будь-якої точки світу на лендингу проєкту. Тому занурюйтесь глибше та поширюйте їх серед друзів, колег та своїх знайомих. Бо наша історія ближче, ніж здається!

Отримати буклет можуть бібліотеки, музеї, громадські організації відповідного спрямування тощо. Напишіть нам повідомлення у Фейсбуці або на мейл-адресу ВГО “САУ” Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Вкажіть, яка організація хоче отримати буклет, контакти отримувача (ПІБ, тел.) місто та номер Нової пошти чи Укрпошти. Ми надішлемо вам буклет з оплатою пересилки за рахунок отримувача.

Результати та досягнення кампанії дивіться в каруселі. Приємної мандрівки у світ історії та культури!

Проєкт був реалізований ВГО «Спілка археологів України» у партнерстві з комунікаційною агенцією для НУО (NGO) та соціально значущих проєктів linza agency за підтримки Фонду "Партнерство за сильну Україну". Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ВГО «Спілка археологів України» і не обов’язково відображає позицію Фонду та / або його фінансових партнерів.

Пошук

Контакти

spilka.arch.ukraine@gmail.com
Ми в соцмережах

Поточний проєкт Спілки

Сплата членських внесків

Корпоративна карта Приватбанку для сплати внесків 4246 0010 6613 5355
Детальніше

Інтернет-ресурси

YouTube-канал "Світлотінь"
Проєкт, який популяризує історію України і світу та зосереджений здебільшого на XX столітті. На youtube-каналі проєкту Ви знайдете добірку відео про те, якою була Україна сто років тому. Досить часто розглядаються певні етнографічні цікавинки України. Також розглянуті важливі аспекти всесвітньої історії.

National Archaeological Record of Romania (RAN)
Великий архів румунської археологічної та історичної літератури.

WAS: Популярна історія
Цей ресурс створений для розвінчання міфів, що світом править містика, щось надприродне та паранормальне. Автори доводять, що історію роблять люди, котрі не завжди чинять правильно та логічно, а ми через віки намагаємося їх зрозуміти. Канал «WAS: Популярна історія» розповідає про маловідомі історії, яскравих персонажів, важливі події.

Stratum plus
Архів журналу "Stratum plus".

Книги за Македония
Література з історії та етнографії Болгарії й Македонії.

Ви знаходитесь тут: Новини Оголошення Паспорт твоєї ідентичності — Культурна спадщина