Cпілка археологів України

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ПРОТОКОЛ № 2
засідання Правління ВГО «САУ»
13.03.2023

Присутні: Є. Синиця, В. Колеснікова, Ю. Пуголовок, А. Корвін-Піотровський, Є. Черненко, А. Яненко, О. Осаульчук, С. Горбаненко, С. Теліженко, О. Шевченко, О. Пробийголова.

1. Обговорення Державної антикорупційної програми на 2023—2025 рр. в частині моніторингу діяльності МКІП (доп. А.Корвін-Піотровський).
2. Обговорення листа на УКФ (доп. В. Колеснікова)
3. Різне.

1. СЛУХАЛИ
Обговорення Державної антикорупційної програми на 2023—2025 рр. в частині моніторингу діяльності МКІП.
А.КОРВІН-ПІОТРОВСЬКИЙ: Знайомить присутніх з переліком заходів та задачами, які постають перед спільнотою.
УХВАЛИЛИ
1. Підготувати лист на МКІП з пропозицією залучати представників САУ до процесу напрацювання документів.
2. Зустрітися з представником МКІП та обговорити можливі варіанти співпраці.
3. До 23.03.2023 надати пропозиції щодо потенційних учасників проєкту з моніторинга діяльності МКІП по виконанню Державної антикорупційної програми на 2023—2025 рр.

2. СЛУХАЛИ
Обговорення листа на УКФ.
В. КОЛЕСНІКОВА: Обгрунтовує пропозицію надіслати лист на УКФ щодо проєктної заявки, поданої на програму «Культурна спадщина», яка дуже співпадає з проєктом вже реалізованим САУ.
УХВАЛИЛИ
Підтримати надсилання листа на УКФ з таким формулюванням: Просимо проєктний відділ та експертів програми «Культурна спадщина» звернути увагу на те, чи у проєктній заявці у розділі “Чому проект є унікальним?” враховано попередній досвід, напрацьований нашою організацією, а також відмінності проекту 6CUH32-34434 від вже реалізованого нами».

3. СЛУХАЛИ
1. Подання Львівського відокремленого підрозділу щодо включення нових членів: Н. Булик, І. Луцик, Р. Коропецький, О. Томенюк, М. Войтович.
УХВАЛИЛИ
Включити означених осіб до членів ВГО «Спілка археологів України» (львівський відокремлений підрозділ) з березня 2023 року.
СЛУХАЛИ
Про виключення з членів Спілки за дії, несумісні зі Статутом.
УХВАЛИЛИ: Виключити з членів ВГО «САУ» за дії несумісні зі Статутом ВГО «САУ» таких осіб: Замуруйцева Олексія Вікторовича (Запорізький підрозділ) Соколова В'ячеслава Борисовича (Луганський підрозділ).
СЛУХАЛИ
Пропозиція В. Колеснікової поширювати доступ до тексту протоколу на голів підрозділів. А також нагадати головам підрозділів про необхідність верифікації членів підрозділів з урахуванням рішення про екстериторіальність.
УХВАЛИЛИ
Пропозицію підтримати. Доручити А. Корвін-Піотровському розіслати відповідні листи.
СЛУХАЛИ
Пропозицію С. Горбаненка щодо наповнення сайту, у т. ч. про продовження публікації на сайті протоколів засідань Правління.
УХВАЛИЛИ
Пропозицію підтримати.

Голова Правління Є. Синиця
Секретар Правління В. Колеснікова

Пошук

Контакти

spilka.arch.ukraine@gmail.com
Ми в соцмережах

Поточний проєкт Спілки

Сплата членських внесків

Корпоративна карта Приватбанку для сплати внесків 4246 0010 6613 5355
Детальніше

Інтернет-ресурси

WAS: Популярна історія
Цей ресурс створений для розвінчання міфів, що світом править містика, щось надприродне та паранормальне. Автори доводять, що історію роблять люди, котрі не завжди чинять правильно та логічно, а ми через віки намагаємося їх зрозуміти. Канал «WAS: Популярна історія» розповідає про маловідомі історії, яскравих персонажів, важливі події.

Археологія Дубенщини
Сайт присвячений археології та історії м. Дубна і Дубенського району Рівненської області, а також близьких територій (Віталій Ткач).

Stratum plus
Архів журналу "Stratum plus".

Відлуння віків
Український пам’яткоохоронний інтернет-ресурс.

"Библиотека истории"
Велика кількість історичної літератури.

Ви знаходитесь тут: Про нас Протоколи засідань Протокол засідання від 13.03.2023